Ouderschap · 21. februari 2018
Ik had echt 'verstand van baby's' (vond ik) maar niet van die van mij en niet van ouderschap, niet van de impact van het krijgen van een nieuw mensje, de verantwoordelijkheid. Laat staan over echte kennis over 'de baby'. Nee, ik was een leek, wist achteraf gezien helemaal niet waar we aan begonnen. Sommige struggles hadden echt voorkomen kunnen worden wanneer we bewuster waren begonnen aan het ouderschap... dit heeft geleid tot de aanstaande geboorte van de leukste ouderschapscursus van Zeeland!

Baby · 03. februari 2018
Poep, vooral van baby's, komt in verschillende kleuren, geuren, samenstellingen en geuren... en heel grappig: soms op heel lachwekkende plaatsen of momenten... Een paar anekdotes en info... over poep van je baby.

Baby · 30. januari 2018
Doorslapen is een veelbesproken iets bij jonge ouders. Maar wat is eigenlijk normaal? En als je het creëren van een slaapritme nu eens vanuit je kindje bekijkt?

Ouderschap · 15. januari 2018
Perfecte ouders....bestaan gelukkig niet dus het streven naar perfect ouderschap kun je gelukkig loslaten. Je mag een goed-genoeg mama of papa zijn. Uniek en waarschijnlijk de allerbeste mama of papa voor jouw kindje!

Baby · 08. januari 2018
Huilt je kindje veel, of weet je soms misschien niet zo goed waarom je baby huilt? Een paar tips waar je op kunt letten wanneer je baby huilt om erachter te komen wat je kindje jou duidelijk wilt maken.

Babycoach · 02. januari 2018
Babycoach Esther: even voorstellen